Havacılıkta Lisansüstü Eğitim Süreçleri Toplantısı Gerçekleştirildi

30.04.2021 tarihinde saat 21:30'da Havacılıkta Lisansüstü Eğitim Süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 46 öğrencimizin katıldığı ekinlikte, havacılıkta yükseklisans ve doktora programları hakkında bilgiler verildi. Yurt dışı eğitim olanakları ve burslardan söz edildi. Program yüksekokulumuzda görev yapan Öğr. Gör. Dilek Can ile Arş. Gör. Erdem Tunca tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca programa Yükseklisans eğitimini MEB Bursu ile Cranfield Üniversitesinde tamamlayan Medeniyet Üniversitesi  Arş. Gör. Dr. Temel Caner Ustaömer katıldı. Öğrencilere yurt dışında aldığı lisansüstü eğitim ve MEB bursu hakkında bilgiler verdi.Katkılarından dolayı Arş. Gör. Dr. Temel Caner Ustaömer'e teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 24.05.2021 15:18 Okunma Sayısı : 711