Havacılık Öğrencilerinin Staj Günlüğü Etkinliği Gerçekleştirildi

Havacılık Öğrencilerinin Staj Günlüğü Etkinliği Gerçekleştirildi 4 Kasım 2021 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirildi.  2021-2022  Akademik Yılında staj yapacak olan yüksekokul öğrencilerimizin katıldığı etkinliğe konuşmacı olarak 2020-2021 Akademik Yılında staj yapan öğrencilerden Gizem Burak, Nilay Kostak, Sultan Kaygısız, Zehra Alyu, Emine Seher Yener, Şeyma Güler ve Zeynep Yılmaz yer aldı. Öğrenciler staj yerini nasıl bulduklarını, dokümantsayon ve konaklama süreçlerinde yaşadıkları deneyimler ile staj yaptıkları kurumlar hakkında bilgi verdiler. Staj yapmayı planlayan öğrenciler staj ile ilgili merak ettikleri soruları konuşmacılara yönelttiler. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI konuşmacı öğrencilerimize teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi : 17.11.2021 17:14 Okunma Sayısı : 979