Çelebi Hava Servisi Dalaman İstasyonu Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik konferans gerçekleştirdi.

Çelebi Hava Servisi Dalaman İstasyonu tarafından 05.02.2020 tarihinde saat 10:00'da yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik konferans gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Fatma Arslan, Aydın Malikov, Canser İşçi ve Bülent Kömür'ün yer aldığı konferansta Çelebi Hava Servisinin kurumsal tanıtım videosu ile öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Personel ve Muhasebe Şefi Fatma ARSLAN kurumun insan kaynakları politikalarından söz etti. Bu kapsamda hem yabancı dilin önemi hem de takım çalışmasının havacılık sektörü için bir gereklilik olduğu vurgulandı. Konferansın ardından yolcu hizmetleri ve harekat memurluğu pozisyonları için öğrencilerimize başvuru formu dağıtılarak istihdam/işe alım süreçleri başlatıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 05.02.2020 16:04

Son Etkinlikler