2019-2020 Yaz Dönemi Meslek Stajı uygulaması hakkında bilgilendirme.

Üniversitemiz senatosunun 14.05.2020 tarih ve 572 sayılı toplantısı sonucu alınan karar gereği; yapılacak olan meslek staj süresi yarıya indirilmiş olup, staja gitmek istemeyenler için de kayıtlı olduğu bölümde uzaktan öğretim yöntemiyle meslek stajı yapabilme seçeneği sunulmuştur.

Alınan karar gereğince meslek stajı dersini alan öğrencilerin, kendilerince uygun göreceği bir seçeneğe istinaden aşağıda yer alan örnek dilekçeyi doldurup Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri bürosuna en geç 01 Temmuz 2020 tarihine kadar şahsen, posta ile ya da kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Seçenek 1) Meslek stajını yüz yüze (stajını fiilen 15 gün yapacak olanlar) yapmak isteyenler için Örnek Dilekçe, Staj Başvuru Formu, Staj Defteri İle İlgili Dosyalar.
  • Staj Başvuru Formu için tıklayınız. (Staj yeri ile ilgili Danışman Onayı alındıktan sonra iki nüsha imzalanıp kaşelenip Yüksekokulumuza şahsen, posta ile ya da kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir.)

Staj defteri ile ilgili dosyalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Staj Defteri Kapak Sayfası için tıklayınız.

Staj Defteri Staj Değerlendirme Formu (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır) için tıklayınız.

Staj defteri Günlük İş Döküm Sayfası için tıklayınız. (15 Adet Çıktı Alınıp Doldurulacak ve Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır)

Staj Defteri Stajyer Öğrenci Takip Çizelgesi (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır.) için tıklayınız.

NOT: Meslek stajını yüz yüze (stajını fiilen 15 gün yapacak olanlar) yapacak öğrencilerimiz için Yeni Staj Takvimi belirlenecek olup en kısa sürede web sayfamızdan ilan edilecektir.

Seçenek 2) Meslek stajını bölümde (staj yerine uzaktan öğretim çalışması yapılacaktır) yapmak isteyenler için örnek dilekçe. Not 1: Meslek stajını kayıtlı olduğu okulun bölümünde yapmak isteyen öğrenciler için meslek stajı yerine uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacak çalışmaların 10 Temmuz 2020 tarihine kadar Bölüm Başkanlıkları tarafından DYS üzerinden öğrencilere ilan edilecektir.
Not 2: Meslek stajı yerine Öğrenciler tarafından yapılacak olan çalışmanın 21 Ağustos 2020 tarihi saat 24:00’a kadar öğrenciler tarafından DYS’ye yüklenmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 28.05.2020 17:21 Okunma Sayısı : 34

Son Duyurular