Okul-Sektör Buluşması- Çelebi Hava Servisi Etkinliği Gerçekleşti

6 Ocak 2023 tarihinde saat 14:30'da Okul-Sektör işbirliği kapsamında Çelebi Hava Servisi Dalaman İstasyon yetkilileri yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik kariyer günleri düzenlediler. Öncelikli olarak Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI Okul- Sektör buluşmalarında bizleri destekledikleri için Çelebi Hava Servisi ailesine teşekkür etti. Dalaman Çelebi İstasyon Müdürü Sayın İlker DURMUŞ Okul-Sektör buluşmasından memnuniyetlerini dile getirerek öğrencilerimize yönelik istihdam süreçlerinin başlatılacağını müjdeledi. Geleneksel olarak gerçekleşen kariyer etkinliğinde bir ilk olarak Çelebi Hava Servisi Dalaman İstasyonunda Yolcu Hizmetleri Memuru olarak çalışan öğrencilerimizden Tuğçe Çetin, Uğur Bora Güzel ve Selehattin Çalış Çelebi Hava Servisinin kurumsal tanıtımını gerçekleştirdiler. Ardından istihdam süreçleri ile ilgili sunumu İK Şefi Fatma ARSLAN, Ramp ve Harekat departmanları ile ilgili sunumu Apron Hizmetleri Şefi Adem KILIÇ, Platinum ile ilgili sunumı Semra KOCAÖZ ve Yolcu Hizmetleri departmanı ile ilgili sunumu Yolcu Hizmetleri Memuru  Semra Dikduran yaptı. Programın sonunda soru-cevap kısmı gerçekleşti. Öğrencillerimiz kurumun istihdam süreçleri ile ilgili sorular sordular. Katkılarından dolayı Dalaman Çelebi İstasyonuna teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 10.01.2023 14:47 Okunma Sayısı : 456