Okul- Sektör Buluşması- HAVAŞ

26.12.2022 tarihinde saat 13:00'da geleneksel  "Okul-Sektör Buluşması- HAVAŞ" etkinliği gerçekleşti. Yüksekokul öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleşen kariyer söyleşisinin başında öncelikli olarak Havaalanları Yer hizmetleri A.Ş. tanıtımı yapıldı. Kurumsal tanıtım ile birlikte İnsan Kaynakları Birimi tarafından istihdam süreçleri açıklandı. Aynı zamanda birim yöneticileri tarafından birimlerde ne gibi faaliyet yürütüldüğü açıklanarak istihdam edecekleri personelde ne gibi yetkinlikler aradıklarını ifade ettiler. Okul-Sektör Buluşması kapsamında 2023 yaz sezonu için öğrencilerimize yönelik istihdam süreçlerinin başlatılacağı duyuruldu. Kariyer etkinliğinin sonunda soru cevap kısmı gerçekleşti. Öğrencilerimiz istasyon yetkililerine çok sayıda soru yönelttiler. Havaş Dalaman İstasyonuna katkıları için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2022 14:32 Okunma Sayısı : 594