Hür Semalarda HÜRKUŞ

12 Mart 2024 tarihinde saat 13:30'da Yüksekokulumuz konferans salonunda "Hür Semalarda Hürkuş" isimli konferans gerçekleşti. TUSAŞ Test Pilotu Murat ÖZPALA'nın konuşmacı olduğu etkinliğe öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. 3 saat süren konferansta Sayın ÖZPALA kariyeri hakkında bilgi verdi. Ardından öğrencilere kariyer seçimlerinde dikkat etmeleri gereken noktaları ve TUSAŞ'taki kariyer olanaklarını ifade etti. HÜRKUŞ'un üretim süreci ve test uçuşları hakkında bilgi verdi. Ardından 17 Mart 2024 tarihinde test uçuşu gerçekleşen Milli Muharip Uçak KAAN'ın uçuş görüntülerini paylaştı. Konferansın bitiminde Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI katkıları için Murat ÖZPALA'ya teşekkür belgesi takdim etii.

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2024 16:09 Okunma Sayısı : 118