Havacılık Zirvesi Etkinliği Gerçekleşti

3 Kasım 2022 tarihinde Yüksekokulumuz konferans salonunda Havacılık Zirvesi gerçekleşti. Konuşmacı olarak Havayolu Pilotu Serdar ALTUNOK, Kabin Memuru Hasan ALDIN ve Solotürk Kurucusu ve 2013 Gösteri Pilotu, Kaptan Pilot Sedat Yalın AHBAB'ın yer aldığı Havacılık Zirvesine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Konuşmacılar nasıl pilot/kabin memuru olunur, mesleklerin avantaj ve dezavantajları gibi konularda öğrencilere bilgi verdiler. Sayın AHBAB gösteri pilotluğu ile ilgili tecrübelerini aktardı. En iyi anons yarışması yapılarak yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler sunuldu. Etkinliğin sonunda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2022 09:45 Okunma Sayısı : 489