2022-2023 Yaz Dönemi Meslek Stajı Uygulaması

2022-2023 Yaz Dönemi Meslek Stajı uygulaması hakkında bilgilendirme.
Üniversitemiz senatosunun 10.03.2021 tarih ve 598/5 sayılı toplantısı sonucu alınan karar gereği; Yüksekokulumuzda yapılacak olan meslek staj süresi 30 gün olarak belirlenmiştir.

Meslek stajı yapmak isteyenler için Örnek Dilekçe, Staj Başvuru Formu, Staj Defteri İle İlgili Dosyalar.
  • Staj Başvuru Formu için tıklayınız. (Staj yeri ile ilgili Danışman Onayı alındıktan sonra üç nüsha imzalanıp kaşelenip Yüksekokulumuza şahsen, posta ile ya da kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir.)
  • Staj başvuru evraklarını, 18 Mayıs 2023 tarihi mesai bitimine kadar yüksekokulumuz öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.  
Staj defteri ile ilgili dosyalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Staj Defteri Kapak Sayfası için tıklayınız.

Staj Defteri Staj Değerlendirme Formu (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır) için tıklayınız.

Staj defteri Günlük İş Döküm Sayfası için tıklayınız. (30 Adet Çıktı Alınıp Doldurulacak ve Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır)

Staj Defteri Stajyer Öğrenci Takip Çizelgesi (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır.) için tıklayınız.

Meslek stajı yapacak öğrencilerimiz için Staj Takvimi aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
 
STAJ BAŞLAMA TARİHİ STAJ BİTİŞ GÜNÜ (HAFTADA 5 GÜN)
03.07.2023 11.08.2023
 



Staj Defteri Teslim tarihi:  25 Ağustos 2023 Mesai Saati Sonu

Önemli Not: Öğrencilerimiz Staj Yeri Konusunda Pandemi Sebebiyle Geçtiğimiz Yıllardan Farklı Olarak Kendi İmkanları ile Staj Yapacakları Şirketleri Bulmaları Gerekmektedir. Mesleki Staj Dersi Yerine Seçmeli Ders (Havacılıkta Güncel Konular Dersi) Alma İmkanınız Bulunmaktadır.


 
Kariyer Kapısı link: https://www.cbiko.gov.tr/haberler/kariyer-kapisi  Giriş Yapmak İçin Bağlantıyı Tıklayınız.
 
 

Son Güncelleme Tarihi : 05.05.2023 09:34 Okunma Sayısı : 4556

Son Duyurular