Üniversite& Sektör İşbirliği HAVAŞ Tanıtım& Sektörün Mevcut Durumu Konferansı

18.03.2021 tarihinde Üniversite & Sektör İşbirliği HAVAŞ Tanıtım& Sektörün Mevcut Durumu Konferansı HAVAŞ Dalaman İstasyon Müdürü Sedat ALSAN tarafından gerçekleştirildi. Konferans Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI'nın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla  andığı açılış konuşması ile başladı. Sayın Alsan'ın HAVAŞ tanıtımı ve pandemi sürecini nasıl yönettikleri ile ilgili yaptığı sunumun ardından konferans soru cevap şeklinde devam etti. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz Alsan'a HAVAŞ'ın insan kaynakları politikaları ile ilgili sorular yönelttiler. Etkinlik Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI'nın katkıları için Sayın Alsan'a teşekkürlerini takdim etmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 18.03.2021 23:47 Okunma Sayısı : 752