Bisiklet Turu Etkinliği Gerçekleştirildi

6 Mart Cumartesi günü Dalaman Kaymakamlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Dalaman Meslek Yüksekokulu ve Dalaman Belediyesi iş birliğinde  bisiklet turu düzenlendi. Organizasyon  Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından başlangıç anonsu verilen organizasyona Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. yaklaşık 400 bisikletlinin katıldığı etkinlikte Yüksekokulumuzdan başlayan parkur Kayacık Sahilinde sona erdi. Bisikletliler 16 kilometre pedal çevirdikten sonra sahilde canlı müzik eşliğinde kahvaltı yaptı. Etkinlik sonunda Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı inşaatı devam eden Yüksekokul Binamızı ziyaret ederek bilgi aldı.

Son Güncelleme Tarihi : 11.04.2022 09:29 Okunma Sayısı : 309